Residentie d’Eerstelingh overlaadt u met een weldaad van rust en ruimte. Dit blijkt zeker uit de Spa en de professionele Beautybehandelingen waarbij u helemaal tot rust komt. Voor vele gasten vormt een bezoek aan de Spa & Wellness van Residentie d’Eerstelingh een stukje rust en ontspanning in het drukke bestaan. Geniet van resultaatgerichte behandelingen die uw zintuigen prikkelen en waarbij authentieke methoden worden gecombineerd met moderne technieken. Bent u ook toe aan een exclusieve gezichtsbehandeling, een verwennerij voor uw handen en of voeten of een professionele massage? Maak een afspraak, zodat de schoonheidsspecialiste, de manicure/pedicure of de masseuse u een behandeling op maat kan geven.

Laat uzelf verwennen en ervaar wat een wellnessbehandeling op top niveau betekent. De verzorgingsproducten (crème’s, maskers en dergelijke) die gebruikt worden in de Spa & Wellness zijn ambachtelijk bereid en op basis van AquaLyte pH met alleen natuurlijke ingrediënten. Bij een bezoekje aan de Spa & Wellness van Residentie d’Eerstelingh wordt u altijd ontvangen met een kopje thee, fruitsap of water. Residentie d’Eerstelingh beschikt over een eigen beautysalon met een wellness waar u kunt ontstressen in de infraroodsauna. Waar u een kruidenbad of een hydromassage in de jacuzzi kunt nemen. In de beautysalon kunt u een exclusieve gezichtsbehandeling, een manicure of pedicurebehandeling of een massage boeken. De schoonheidsspecialiste geeft u na een huidanalyse ook advies voor een unieke behandeling met een individuele crème op maat gemaakt, om thuis nog na te genieten van de behandeling en uw huid de juiste verzorging te kunnen geven. Met een personal coach kunt u in de aangrenzende workout room, oefeningen leren om uzelf weer fit te voelen, om weer te bruisen van energie om optimaal te genieten van gezond zijn en blijven!

Maak uw verwennerij compleet door te genieten van een High Tea of een heerlijk diner in het restaurant van Residentie d’Eerstelingh.