Meer resultaten voor hotel met wellness arrangement belgie

hotel met wellness arrangement belgie
Welkom Les Thermes de Spa.
Uw welzijn aan de bron. De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programmas voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.
Spa Wellness weekendje weg in de beste BB Charme Hotels!
Landelijke Bed breakfast en wellness in de Leiestreek Genieten en herbronnen in rustige plattelands omgeving Naast onze gastenkamers met ontbi. Een wellness weekend, een romantisch weekend, fietsen in Limburg, wandelen in limburg; dit hotel te. Een wellness weekend, een romantisch weekend, fietsen in Limburg, wandelen in limburg; dit hotel te Dilsen-Stokkem is de ideale uitvalsbasis voor uw.
Wellness Arrangementen Weekendjeweg.be.
Beauty Wellness arrangement. Prijs per kamer. 1 nacht, 2 personen incl. ontbijt, 1x schoonheidsbehandeling p.p massage of facial van 30min en meer. vanaf 148, 00. Prijs per kamer. 1 nacht, 2 personen incl. ontbijt, 1x schoonheidsbehandeling p.p massage of facial van 30min en meer. Waarom eens niet helemaal relaxen en herbronnen tijdens een weekendje? Kijk hier voor ons aanbod hotels met wellness center. Elk hotel heeft zijn faciliteiten zoals sauna, zwembad, Turks stoombad en meer.
Promoties Wellness in Duitsland, Frankrijk, België.
Een vakantie om te genieten ter plaatse met zijn uitgebreide wellness en gevarieerde vol pensionformule. Noord-Brabant 3 dagen hotel 4. Hotel Landgoed De Rosep krijgt van onze klanten een zeer hoge kwotering van 9/10 voor zijn kwaliteit, vriendelijkheid en ligging.
Reservatievoorwaarden Arrangementen Hotel Riant Séjour Blankenberge.
Boek hieronder rechtsreeks, aan de scherpste prijs! Onbeperkte gratis WiFi-toegang! Wellness Riant dEau. Behaalde in 2014 2de plaats, zilver medaille mooiste privé wellness van België! Hotel Riant Séjour Blankenberge Zeedijk 188 8370 Blankenberge t. 32 50 43 27 00 f.
Wellness arrangementen met overnachting-Weekendjeweg.nl.
We nemen je nog verder mee in de mogelijkheden van pure ontspanning: wat dacht je van een heerlijke kruidensauna, een gezichtsbehandeling, een duik in een koel dompelbad heb je het beeld te pakken? Wacht niet langer en verwen jezelf met een hotel met een wellness arrangement!
Wellness weekend ontspannen ontstressen begint hier.
Zweet je gezond in de sauna of hamam. Zak eens diep weg in de whirlpool. Of geniet van een portie zon in het solarium. Met als kers op de taart een massage of schoonheidsbehandeling. Ontspanningsmogelijkheden genoeg tijdens een wellness weekend.
Arrangementen Thermae Boetfort Thermae.com.
Wie kiest voor een meerdaags arrangement, wordt in de watten gelegd in ons hotel en geniet s morgens van het uitgebreide ontbijtbuffet. Je overnacht in een Classic kamer aan de overkant van de straat, buiten het kasteeldomein tenzij anders aangegeven. Opgelet: voor arrangementen dien je steeds telefonisch te reserveren. Badlinnen en badslippers zijn inbegrepen in bijna alle hieronder voorgestelde arrangementen. Er zijn ook altijd enkele promoties te ontdekken! Heb je een cadeaubon gekregen voor een arrangement? Vergeet dan niet op voorhand telefonisch te reserveren! Lente Special 2019. Start de lente helemaal ontspannen dankzij deze promotie. Lente Special Deluxe 2019. Voel je tijdens een minivakantie bij Thermae Boetfort de koning te rijk! Moederdag Special 2019. Kom samen ontspannen met mama voor haar speciale dag. Moederdag Special Privésauna 2019. Houden jij en je mama wel van sauna en wellness, maar liefst gewoon exclusief met twee?

Contacteer ons