Meer resultaten voor hotel met wellness arrangement belgie

hotel met wellness arrangement belgie
Wellness.
Hotel Btgenbacher Hof beschikt met zijn schitterende Vitalcenter over een goed uitgerust wellness centrum. U kan er dan ook genieten van een wellness arrangement met 2. Hotel Btgenbacher Hof beschikt met zijn schitterende Vitalcenter over een goed uitgerust wellness centrum.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
sauna overnachting massages sunfx beauty pakkingen ontharing. DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. U kunt bij ons al terecht vanaf 14400, per 2 pers./2 uur korting arrangement. Geschikt voor max 20 personen. Kinderen van 3 jaar of jonger zijn gratis. Prijzen zijn voor 2 personen. Vanaf 22 uur worden enkel reserveringen aangenomen van twee personen. Elke extra persoon: 3000., Prijs arrangement 10%. 24/12, 31/12, na 17.00 uur en 25/12 01/01, en 7/2-21/2 hele dag en op feestdagen, is er een EXTRA toeslag van 5. per half uur. Prijzen van de extra arrangementen.: romantisch, Franse kaas, fruit, ontbijt of snoeparrangement. Prijs arrangement 4000., Elke extra persoon 5000., Prijs arrangement 6000., Elke extra persoon: 6000., altijd bellen voor afspraak! geen extra personen mogelijk. Bij meer dan 6 personen kan er enkel het korting arrangement gekozen worden. Men houdt dan bovenstaande prijzen aan het aantal personen x 3000. Men vermindert dan het totale bedrag met 10%.
Wellness reizen vakantie hotel, weekend, welness reis.
Wie geen behoefte heeft aan een georganiseerde wellness reis en in het bijzonder een groepsreis, kan natuurlijk ook op individuele basis een wellness resort of hotel boeken. Door zelf een wellness hotel arrangement of resort te boeken, kan je met veel flexibiliteit een wellness weekend of reis boeken en veel geld besparen.
Spa, Sauna en Wellness Hotels in België.
Het ligt in het winkelcentrum van Blankenbergen maar het strand met de gezellige promenade zijn op slechts 5 minuten lopen afstand. Het hotel heeft uitstekende faciliteiten. Het ruime zwembad, de fitness en uiteraard de spa en wellness met stoombad en sauna's' zijn fantastisch na een dagje aan het strand.
Wellness arrangementen in Vlaanderen Relaxy.be.
Wellness sleep over arrangement. Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de privé wellness inclusief een overnachting in onze BB, een ontbijt en het gebruik van badjas en handdoeken. 255 Ik wil reserveren. Luxe wellness sleep over arrangement week.
Welkom Les Thermes de Spa.
EEN RIJK RITUEEL VAN OOSTERSE INSPIRATIE Een buitengewoon behandelingsprotocol ontleend aan de oosterse rituelen uit de oudheid: een siroop om het lichaam voor te bereiden op de peeling met behulp van een exclusief, met de hand vervaardigd Sothys ac. Ontdek de Nieuwe serie gevoelige huid met Eau Thermale Spa door SOTHYS Paris.
Best Western Hotels België Wellness arrangementen.
Voor wie geen zin heeft in aan actief weekendje weg. Laat u verwennen met een relax of wellness arrangement. Spa Gouda arrangement Best Western Plus City Hotel Gouda. Spa Gouda arrangement Best Western Plus City Hotel Gouda. Spa Gouda arrangement Best Western Plus City Hotel Gouda.
La Buena Vida.
400m aan ontspanning en relaxatieruimtes met privé sauna, wellness faciliteiten en buitenzwembad met poolhouse en tuinterras. Unit 2: La Perla verdiep. 100m wellness faciliteiten met buitenterras en Spa met led kleurentherapie en een hypermoderne infrarood korte en lange golf sauna.

Contacteer ons