Residentie d’Eerstelingh is van dinsdag t/m vrijdag een leuke plek voor vergaderingen, trainingen, lezingen, workshops, presentaties, lezingen, retraites, productpresentaties, bijzondere ontmoetingen, recreatieve buitenactiviteiten en recepties. Het is kleinschalig, persoonlijk, ongedwongen, besloten, ongestoord, vertrouwd, intiem. De accommodatie is geschikt voor een gezelschap tot 30 personen.

Tussentijds wandelen op het domein, aangepaste lunches voor extra energie en concentratie kunnen op maat gemaakt worden, zodat u met hernieuwde energie de dag kunt voorzetten. Daarnaast kan Residentie d’Eerstelingh een High Tea of luxe Afternoon Tea met streekproducten verzorgen. Aan het eind van een intensieve vergader- of cursusdag kunnen de deelnemers nog onderling netwerken in ons restaurant tijdens een heerlijk diner. Het is ook mogelijk uw vergaderarrangement uit te breiden met een groepsarrangement of teamuitje. Avond workshops kunnen verzorgd worden voor € 50,00 per persoon inclusief koffie/thee, € 85,00 voor echtparen. Workshop tijden: 18:00 – 22:00. Ook leuk als cadeautje of als bedrijfsuitje!

 

Beschikbare ruimten:

Boven: vergader- en cursusruimte met gezellige openhaard voor een ongedwongen sfeer.
Beneden: restaurant die ook als vergader- en cursusruimte ingericht kan worden.
Tuinterras: als alternatief om te lunchen of voor het buiten werken op mooie dagen.
Strand: als alternatief om te bbq-en en buiten samen te zijn op mooie dagen.

 

Tarieven 2015

PDF Tarieven Succes vergadering bij Residentie d’Eerstelingh

 

Buiten vergaderen

Met prachtig weer kunt u zich extra laten inspireren, door de natuur en de rust en ruimte op ons domein. Om in groepen te kunnen werken beschikken we over diverse terrasjes met tafels, stoelen en flipovers.

 

Overnachten

Residentie d’Eerstelingh biedt voldoende slaapgelegenheid, er zijn 8 kamers waaronder een eenpersoonskamer en een suite. Er is een chalet en een pipowagen met slaapbus voor vier personen.

 

Binnen- en buitenactiviteiten

Op geringe afstand bevinden zich diverse attracties, zoals o.a. het Van Gogh-museum (geboorteplek van Vincent van Gogh), Skidôme, het vogelrevalidatiecentrum, Forellenvisvijvers in de omgeving en zeer binnenkort ook op het domein van Residentie d’Eerstelingh en nog veel meer.
Voor wandelaars, hardlopers of fietsers een prachtige omgeving om te ontdekken. Grote kans dat er reeën of bijzondere vogels uw pad kruisen. Wandel- en fietsroutes zijn aanwezig, ze starten vanuit Residentie d’Eerstelingh.

 

Overige

Om de dag met een bedankje af te sluiten kunt u er voor kiezen om een door ons samengestelde give away of relatiegeschenk aan uw gasten mee te geven. De give away bestaat uit een luxe doosje gevuld met een sachet kruidenthee, luxe chocolaatjes en een flyer van Residentie d’Eerstelingh of een luxe doosje met een flesje ambachtelijk bereidde bodylotion met een zakje badthee en een flyer van Residentie d’Eerstelingh. Het is ook mogelijk een cadeaubon ter waarde van een door u genoemd bedrag van Residentie d’Eerstelingh of BeautySalon SayuriCosmetics cadeau te doen. Naar wens kan uw bedrijfskaartje of bedankje aan toegevoegd worden.

Residentie d’Eerstelingh is van dinsdag tot vrijdag te huur van 08:00 tot 17:00 uur. (In overleg is de ruimte boven ook ’s avonds te huur). Wij beschikken over gratis parkeerruimte voor de deur. Residentie d’Eerstelingh is makkelijk bereikbaar vanaf de E19.