Heerlijk genieten

Een weldaad van rust en ruimte, geniet van de natuur in Residentie d’Eerstelingh. Ervaar het comfort met je voeten in het gras! Een mooi gerenoveerde boerencottage midden in het Kempische platteland. Zeer rustig, doch centraal gelegen op een mooi aangelegd domein van ruim 2 ha, waar talrijke mogelijkheden voorhanden zijn om je te ontspannen. Het is mogelijk een boerenbed te boeken, te genieten van een luxe boerenontbijt, een moestuin-lunch te bestellen of aan te schuiven bij de gastvrouw voor een heerlijk vers geoogst biologisch en smakelijk bereidt diner.

Residentie d’Eerstelingh is uitgekozen tot derde beste hotel van België in de horeca awards van 2014. De landelijke sfeer van Residentie d’Eerstelingh loopt naadloos over naar de tuinen. In de tuinen is het mogelijk je eigen groente of fruit te oogsten. Raap je eigen eitje of pluk de kruiden in de kruidenhof om te genieten van een vers kopje kruidenthee. In alle vroegte op het terras de zon zien opkomen, zo zou de dag altijd moeten beginnen. Het terras ligt er uitnodigend bij in het zachte ochtendgloren en bij mooi weer staat het boerenontbijt geserveerd in de tuin tussen de bloemen en de kruiden.

Dwalend door de tuinen van Residentie d’Eerstelingh valt er steeds iets nieuws te ontdekken, de wandelpaden zijn overgroeid met groen blad en zoet geurende bloemen. Je kunt er genieten van de neerland dieren zoals kippen, eenden, schapen, geiten, een vijver met fontein en een speeltuintje voor de allerkleinsten onder ons.

 

BeautySalon met Wellness en Spa

 

Residentie d’Eerstelingh heeft haar eigen BeautySalon met Wellness en Spa en een workout room, zodat een welverdiend nachtje logeren eenvoudig te combineren is met een Beauty arrangement. Reserveer de Spa voor een heerlijk kruidenbad of een sauna bezoek. Of schrijf u in voor een creatieve of culinaire workshop. Ambachtelijk bereide cosmetica met alleen natuurlijke ingrediënten, streekgerechten en vers geoogste producten uit de tuin zijn te koop in de Delishop van Residentie d’Eerstelingh.

Elke dag tussen 16.30 en 18.00 uur serveren wij ’s middags Cream Tea, kosteloos, met koffie of thee en zelfgebakken cake of koekjes. Het is ook mogelijk een uitgebreide, luxueuze High-Tea te bestellen in de theetuin. Op koude dagen een kopje thee in de salon is zeer populair en op warme dagen een glas of twee, rose wijn in een schaduwrijk plekje op een terras is erg aantrekkelijk.  Gasten kunnen bezienswaardigheden met elkaar bespreken en nieuw aangekomen gasten kunnen profiteren van de ervaringen van andere gasten en natuurlijk van ons.

Logies: 
Wij bieden u ruime, gezellig ingerichte gastenkamers vol boerenantiek, met een ruime badkamer, een TV, ijskast en WIFI. Bed- en badlinnen worden steeds voorzien. Ontvang bij aankomst een drankje van het huis en een tegoedbon voor een hapje bij de bar.