Zoeken naar duo voor feesten en partijen

duo voor feesten en partijen
Muziek voor bruiloften en partijen Duo Trio The Band Coverband voor bruiloft en feesten.
Muziek voor bruiloften en partijen? Boek dan Duo / Trio The Band voor je feest. Ferdie Broecks en Henry Brouwers bundelen hun krachten in een spetterend duo, genaamd Duo The Band! Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duos zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE! Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiƫle gelegenheden. Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo the Band is bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting. Henry en Ferdie hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.
Muziek voor feesten en partijen. Bandje voor feesten en partijen BRUILOFT BANDJE VOOR FEEST OF JUBILEUM FEESTJE.
Dit duo klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor uw bruiloft, of bedrijfsfeest en natuurlijk diverse andere feesten en partijen. Dit komt mede door het hele brede repertoire vanaf de jaren 60 t/m 2010 en natuurlijk het enthousiasme.
Duo Totaal Muziek voor iedereen.
Partyband Totaal, een duo met de sound van een heel orkest. In een klein cafeetje of in een grote feesttent, personeelsfeest Partyband Totaal maakt er een onvergetelijke avond en/of middag van. Partyband Totaal heeft door zijn jarenlange muzikale ervaring de feeststemming al gauw op het gewenste niveau, om vervolgens ook Uw feest tot een fantastisch hoogtepunt te brengen. Uitstekende zang met gevarieerde stem. Uitstekende klinkende close harmony. Heerlijk jaren 60/70/80/90 repertoire. Hedendaags up to date repertoire voor jong en oud. Uniek verzoekkaartjes systeem voor een persoonlijke feestelijke touch. U vraagt, wij spelen. Op het feest afgestemd geluidsvolume. Korte pauzes, dus lekker veel muziek. Door U geselecteerde muziek/openingsnummer. U wordt op muzikale manier verrast/in het zonnetje gezet. U boekt een band die.: Jaren lange ervaring heeft met het spelen op bruiloften en partijen.
Solo Duo Trio's' boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Duo Totaal Duo Totaal, actueel vernieuwend en onthullend. Een mix van actuele hits, dance-classics, RB en natuurlijk ook feestmuziek is wat u van Duo Totaal kunt verwachten. Totaal muziek maakt van uw fe Lees meer. Blinde Ed Blinde Ed, dan nog Ed Ruyer ziet het levenslicht in de bruisende metropool Amersfoort. Hij wordt geboren in een muzikale familie en als kind al is Lees meer. Jersey Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Met bijna 20 jaar ervaring in het muzikaal verzorgen van feesten en partijen gaan wij iedere uitdaging aan en z Lees meer. Los del Sol Panfluit Los del Sol verzorgt als Indianenduo prachtige panfluitmuziek met verschillende soorten fluiten en panfluiten panfluit, zampona, quena, quenacho en Toyo in mooi lederen Apache Indianen kostuum me Lees meer. Mindy Mindy is een stijlvolle keuze voor uw evenement.
Muziek duo huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft?
Duizenden feesten ervaring: klantenbeoordeling 9.5. Muziek duo boeken. Muziek duo huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft? Via artiestenbureau Evenses kunt u uw duo boeken om uw evenement te laten slagen. Wij bieden u een breed assortiment aan duos. Zo kunt u zangduos, zanger-instrument duos en instrumentale duos inhuren.
Top Coverband duo en trio kvl band.
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van dit top duo klik dan hier. Al meer dan 200 0 evenementen, feesten en bruiloften hebben in de loop der jaren kunnen genieten van onze live bands. Ook verhuren wij verschillende karaoke-shows in combinatie met een live band. Leuk voor een BBQ party, bedrijfsfeest een verjaardag of een feestavond.
Feestbandje bandje voor een feest.
Muziek voor feesten en partijen. Dit duo klinkt als een volledige band. Gezelligheid een geslaagd feest en kwaliteit staat bij Duo Nightlife bovenaan! Zij zijn zeer geschikt voor uw bedrijfsborrel, personeelsfeest, ceremonie, bruiloft, jubileum feest, bedrijfsfeest en natuurlijk diverse andere feesten en partijen.
Band duo voor feestelijke partijen.
Vind hier gegevens voor een Bedrijfsfeest huwelijksfeest receptie of bruiloft met duo trio en een bandje. Muziek zoeken is boeken voor een duo met informatie. Hier vind u muziek voor Bands huren en boeken plus daarnaast een bandje met artiesten in een orkestje.

Contacteer ons