Meer resultaten voor zanger voor feesten en partijen

zanger voor feesten en partijen
Brahim Thienpont Artists Events Belgische Zanger.
Brahim, die 10 jaar terug voor de allereerste keer op de planken stond tijdens Idool 2003, zal zijn enthousiasme ongetwijfeld overdragen op uw publiek waardoor u gegarandeerd bent van een Funky feestje. Tijdens deze show van mag U originele versies verwachten van klassiekers uit de RB, Soul en.
livemuziek: zangeres en zanger voor bruiloften en feesten.
DUO DANCE livemuziek met zangeres en zanger voor bruiloften, feesten en partijen! Artiestenduo Duo Dance bestaat uit het echtpaar John en Pea Muisers. Na mijn opleiding aan het conservatorium te Maastricht besloten wij om samen een duo te beginnen. Inmiddels staan we nu al ruim 20 jaar op de bühne en verzorgen feesten, bruiloften, diners, dinerdansants receptiesetc.
Domme Aanleg.
Zanger Bas Vermeer. De muziek speelt al heel erg lang een grote rol in zijn leven, Hij zou niet zonder muziek kunnen leven. HIj zingt dan ook graag vol met enthousiasme en passie nederlandse feestkneiter en smartlappen. Hij hoop nog vele jaren door te mogen gaan met het zingen van liedjes, want muziek is zijn lust en zijn leven.Hij zingt op allerlei feesten en partijen en is een liefhebber van het Nederlandse lied, en dat hoor je dan ook terug in zijn repertoire.
hotel in belgie hotel de residentie zanger voor feesten en partijen.
Uw artiest voor feesten, partijen, bruiloften en bedrijfsfeesten, zanger voor bruiloft, zanger voor feesten en partijen, Hollands, top, radio, bedrijf, evenementen, show, receptie, live, entertainment, optreden, optredens, zanger voor feestje, artiest voor feest, artiest voor u., Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest!
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Ik zou zeggen; tot ziens op uw feest! Dus; live muziek gezocht voor ieder soort feest; bruiloft, tuinfeest, Sarahfeest, Abrahamfeest, Jubileumfeest, Trouwfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeestavond, 50 jaar getrouwd, Zanger voor feest, alle feesten en partijen, fuif of receptie, walking diner, Party, Pleinfeest, buurtfeest, feestavond, straatfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest, dansfeest.
De Feest zanger Roel Thomas.
U kunt Roel Thomas boeken voor een optreden van 2 keer 45 minuten. Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Roel heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Zanger gitarist voor klein feestje. Zanger gitarist voor klein feestje, BBQ, verjaardag, tuinfeest, select gezelschap? Roel Thomas is een ideale match voor zulk soort events. Weinig ruimte nodig. Mobiel mocht het nodig zijn. Ideaal voor in de tuin, tent, huiskamer, veranda. Repertoire wordt helemaal aangepast op klein en intiem. Abraham en Sarah partys. Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er dan ook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op de website of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas.
DJ zanger en zangeres voor uw privé feest ZangerDJ.nl.
Zij hebben samen al op vele feesten, jubilea, verjaardagen etc. in het land opgetreden. De professionaliteit en kwaliteit die zij uitstralen heeft ervoor gezorgd dat diverse opdrachtgevers de muzikale invulling van hun feest aan hen hebben toevertrouwd. De ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd maakt dat het feest dat u wilt geven. een succes wordt. Met een grote setlijst, een professionele maar ook gezellige DJ en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor uw feest. De formatie van een DJ, zanger en zangeres maken dat zij uw feest met alle muziekstijlen kunnen bedienen.
DJ en zanger voor uw bruiloft, feest of event Singer in Suit.
Leuke zanger voor feestje. DJ voor Bruiloft in Utrecht. DJ voor bruiloft in Eindhoven. Zanger voor bruiloft. DJ voor bruiloft inhuren. Leuke zanger voor feestje. Zanger huren voor verjaardag. Muziek als zanger. Muziek als DJ. Zanger en DJ in 1.

Contacteer ons