Zoeken naar muziek voor feesten en partijen

muziek voor feesten en partijen
Drive-in Show nodig? NL Partymakers.
Of het nu gaat om een verjaardag, tuin, bedrijfs, jubileums, school of voetbalfeest, bij NL Partymakers ben je aan het juiste adres! Lees meer over muziek voor feestje. Steeds vaker kiest men voor een drive-in show op feesten of evenementen. Een drive-in show is een DJ met apparatuur. Onze DJs zijn allround en dus geschikt voor alle feesten en partijen. De apparatuur van NL Partymakers is van topkwaliteit. Dit zorgt voor een geweldige geluidsbeleving met prachtige lichtshows! Lees meer over drive-in show. Neem gerust contact op! Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk! Daarom gaan wij graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek.
14 beste afbeeldingen van Themafeest Muziek Muziek, Muziekfeest en Muzieknoten.
DJ verjaardagsfeest DJ Tom boeken voor verjaardag.
Hij is thuis in zowel discotheken, danscafés, feesten en fuiven. Tom is resident DJ van Moose bar het Apres Ski winterbar concept van discotheek Versuz. Hij draait zowel in de Moose bar van Gent, Mechelen, Kortrijk, Leuven, Mechelen als Antwerpen. Hij brengt u een verjaardagsfeest waar men nog lang zal over napraten. Wil je met een thema werken zoals disco of foute party tijdens uw verjaardag? Alles kan bij ons! DJ TOM COSYNS @ TOMMORLAND VRIJDAG 26 JULI 2019. Dj Verjaardagsfeest met Luxe discobar. Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.
DJ's' Andre en Andre / ruim 25 jaar ervaring op feesten en partijen.
Wij zorgen voor de juiste muziek. Themafeesten jaren 70, 80 en 90. Wij denken graag met u mee om samen met u een feest te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat! Dit jaar bestaan we 10 jaar! DJs Andre en Andre zorgen voor sfeer en gezelligheid op feesten en partijen.
Top 10 Feestmuziek.
Zoek je echte discomuziek voor op je feestje? Draai dan zeker I Feel Love van Donna Summer. 6.You Can Call Me Al Paul Simon. Paul Simon heeft met You Can Call Me Al een heel lekker feesthitje te pakken. Draai dit liedje op je feestje en iedereen danst gegarandeerd. 5.I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston. Een ouder feestnummer is I Wanna Dance With Somebody. Het liedje doet het zeker ook goed op jaren 80 themafeestjes. Daft Punk Get Lucky. Daft Punk heeft samen met Pharrel Williams het liedje Get Lucky uitgebracht. Zet dit liedje zeker in je afspeellijst want al je vrienden kennen deze. Hey Ya Outkast. Wellicht ken je de titel niet maar het liedje Hey Ya is toch een van de meest gedraaide feestnummers ooit. Blur Song 2. Geef jij een ruig feestje met harde muziek?
De Buren Livemuziek voor elk feest.
Als sinds 2007 in verschillende samenstellingen zingen wij liedjes in alle genres, dus maken we muziek om op te dansen, en om bij mee te zingen. Wij zingen en spelen covers op feesten en partijen met swingende liedjes en feestmuziek. Wij spelen liedjes in een mix van allerlei stijlen, met hits uit 70s 80s 90en Zeros. Gevarieerd en dansbaar, vol met sfeer, gezelligheid en dansende mensen, en de hits uit de Top 2000. Zo zijn alle smaken en stijlen aanwezig voor een spetterend feest; voor jullie buurt of tentfeest, trouwerij of gewoon omdat jij jarig bent!
Muziek entertainment voor familiefeest Het organiseren van je feest start op Salino.be.
Drank en muziek in één foodtruck. Muziek afgestemd op het aanwezige publiek. 30 jaar ervaring, allround music-style. Professionaliteit, uitstraling en stijl. Amusivent DJ, licht en geluid. Allround DJ met méér dan 20 jaar ervaring. Respect voor àlle gasten op uw feest. Betrouwbare en discrete installatie. Casino Entertainment op uw feest locatie!
Bruiloft muziek, DJ's, bands en nog veel meer voor uw bruiloft.
Een coverband of een DJ zijn vaak de populairste opties voor het verzorgen van live muziek tijdens het feest. U kunt ook de coverband en DJ combineren, om zo het meeste uit beide te halen en een echte feest avond er van te maken.

Contacteer ons