Zoeken naar muziek voor feesten en partijen

muziek voor feesten en partijen
14 beste afbeeldingen van Themafeest Muziek Feesten met muziekthema, Muziekfeest en Feestideeën.
DJ verjaardagsfeest DJ Tom boeken voor verjaardag.
Hij is thuis in zowel discotheken, danscafés, feesten en fuiven. Tom is resident DJ van Moose bar het Apres Ski winterbar concept van discotheek Versuz. Hij draait zowel in de Moose bar van Gent, Mechelen, Kortrijk, Leuven, Mechelen als Antwerpen. Hij brengt u een verjaardagsfeest waar men nog lang zal over napraten. Wil je met een thema werken zoals disco of foute party tijdens uw verjaardag? Alles kan bij ons! DJ TOM COSYNS @ TOMMORLAND VRIJDAG 26 JULI 2019. Dj Verjaardagsfeest met Luxe discobar. Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe discobar, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth, led aircones en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Tom maken uw feest tot een geslaagd geheel.
DJ's' Andre en Andre / ruim 25 jaar ervaring op feesten en partijen.
Wij zorgen voor de juiste muziek. Themafeesten jaren 70, 80 en 90. Wij denken graag met u mee om samen met u een feest te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat! Dit jaar bestaan we 10 jaar! DJs Andre en Andre zorgen voor sfeer en gezelligheid op feesten en partijen.
Top 10 Feestmuziek.
Zoek je echte discomuziek voor op je feestje? Draai dan zeker I Feel Love van Donna Summer. 6.You Can Call Me Al Paul Simon. Paul Simon heeft met You Can Call Me Al een heel lekker feesthitje te pakken. Draai dit liedje op je feestje en iedereen danst gegarandeerd. 5.I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston. Een ouder feestnummer is I Wanna Dance With Somebody. Het liedje doet het zeker ook goed op jaren 80 themafeestjes. Daft Punk Get Lucky. Daft Punk heeft samen met Pharrel Williams het liedje Get Lucky uitgebracht. Zet dit liedje zeker in je afspeellijst want al je vrienden kennen deze. Hey Ya Outkast. Wellicht ken je de titel niet maar het liedje Hey Ya is toch een van de meest gedraaide feestnummers ooit. Blur Song 2. Geef jij een ruig feestje met harde muziek?
Brainstorm Duo voor livemuziek op uw feest Altijd gezellig.
Wij zingen en spelen covers op feesten en partijen met swingende liedjes en feestmuziek. Zaterdag 18 mei 2019 Zaal Dijk in Lemele / Het verjaardagsfeestje van Sylvia.: Ololo dat was me weer een feesie. 130 gasten had Sylvia uitgenodigd. En het begin beloofde al veel goeds, iedereen zong Sylvia toe met het behalen van haar 50e verjaardag. Lang zal ze leven in de gloria hopen wij. Daarna moest er even wat bier in, en toen kwam het toch nog goed. En niemand zeurde dat de muziek te hard was. En zo hoort het, want je houd je verjaardagsfeessie natuurlijk niet voor niks in de disco o rolo rolo in de disco.
Muziek entertainment voor Familiefeest in Salino.be.
Muziek entertainment in Brussel. Feesten, eten, drinken en bijpraten met je familie: het hoeft niet altijd bij iemand thuis te zijn. Hoe groot of klein, gek of serieus, uitbundig of rustig jouw familie ook is, op Salino vind je locaties van alle maten met oneindig veel mogelijkheden. Toch liever bij iemand thuis? Of in de tuin? Ook dan kan je gemakkelijk indruk maken. Een te gekke foodtruck die voor ieders wat wils kan serveren, een leuk springkasteel of zelfs een fotograaf maken van jullie volgend familiefeest een onvergetelijke partij! Salino zet voor jou alle nodige partners om een succesvol feest te organiseren op een rij. Vergeet dus de stress en het vele werk dat komt kijken bij het organiseren van zulk familiefeest, zet je in je zetel en plan je feest in enkele muisklikken.
Bruiloft muziek, DJ's, bands en nog veel meer voor uw bruiloft.
Wij zorgen ervoor dat het live entertainment, wat op uw ceremonie, receptie en/of bruiloft feest zal zijn, een succesverhaal wordt. Bruiloft muziek huren voor uw receptie, ceremonie of bruiloft feest. Artiestenbureau Evenses Entertainment verzorgt muziek voor huwelijks feesten in heel Nederland en Belgie.
Privéfeest Akoestische muziek voor Feesten en Partijen.
De Bronco Brothers op uw privéfeest op locatie, verjaardag, feestje thuis of in de tuin? Het ideale feestje? Een biertje of wijntje in je hand, lekkere hapjes in overvloed, je beste vrienden om je heen én natuurlijk de Bronco Brothers! Onmisbare jongens voor jouw feestje aan huis, buurtbarbecue of housewarming! De Bronco Brothers zorgen voor een geweldige, relaxte sfeer en verplaatsen zich ongedwongen tussen jullie gasten. Een mooi, persoonlijk en speciaal lied dichtbij of juist gezellige, vermakelijke achtergrondmuziek? De Broncos zijn er klaar voor. Deze ervaren muzikanten bezorgen jouw gasten een fantastische dag, middag of avond. Kennismaken met de broertjes? Of hun muziek alvast beluisteren?

Contacteer ons