Op zoek naar detox arrangement?

detox arrangement
detox arrangement.
Detox arrangement inclusief overnachting. Geniet van het meest luxe arrangement die de Wellness Boerderij te bieden heeft. Het detox arrangement is een ware belevenis voor lichaam en geest gericht op totale ontspanning. Het Detox arrangement zal u een onvergetelijke ervaring geven.
Detox dag arrangement.
Regelmatig ontspannen, ontgiften en ontslakken is belangrijk. Daarom hebben wij een speciaal arrangement samengesteld geheel gericht op gezondheid en ontgiften/ontslakken. Uw huid is een belangrijk orgaan bij het afvoeren van gifstoffen. Zorg daarom goed voor uw lijf en ervaar wat een detox dag voor u kan doen! Ontvangst met detox thee en een gezonde lekkernij.
Hotel arrangement, 3-daagse detox kuur Thermae 2000.
Wellness Hotel Arrangementen. Hotel arrangement, 3-daagse detox kuur. Prachtig uitzicht vanaf de Cauberg. In badjas van wellness naar hotelkamer. Geniet van de rust als alle electronica uit staat, tijd voor een paar dagen offline! Het idee van continu bereikbaar zijn wordt vaak als een negatieve druk ervaren.
BPURE Ontdek de arrangementen van ons Sauna Wellness complex.
Maak 3 uur gebruik met 2 personen van de wellness met daarbij een flesje Veuve Cliquot en een doosje heerlijke pralines. Geniet met 2 personen gedurende 3 uur van de volledige wellness inclusief een vers fruitassortiment en voor elk een proteïne milkshake. Sweet thooth arrangement.
Vitastyle afslanken, beauty wellness Arrangementen Brugge.
Voel u terug fit en vitaal en bekom een uiterlijke en innerlijke schoonheid. Ontgiften in de infrarood tunnel. Ontzuren met de Relax Detox. Inclusief de detox supplementen die de gal, blaas en lever reinigt. Ook dit arrangement geeft het beste resultaat in kuurvorm.
Pure Detox Wellness-verwendag Thermen Katara.
Pure Detox Wellness-verwendag. ontgift en zuiver je lichaam in een dag. Ontvangst met welkomstdrankje, bespreking van het programma, rondleiding. Ganse dag vrij gebruik van thermen en badhuis. Een set met badjas, handdoeken en slippers ligt voor je klaar. Anti-oxidant en detox gelaatsverzorging 50 min.
arrangementen wellness, anti-stress, kruiden NEWLOOK te Oostduinkerke Koksijde.
Wellness arrangement met warme kruiden 108. zoutpeeling van het lichaam. pakking van het lichaam met zeezout. massage van lichaam of gelaat met warme kruidenstempels Herbal Siam. Anti-Stress arrangement 140. peeling van het lichaam pakking van het lichaam met ontgiftende en zuiverende algen.
Dagarrangementen Hair Beauty World.
Zalige massage van rug nek schouders. Detox Body Arrangement. Ontgiften en lekker detoxen in de kleine privé Finse sauna enkel te Mechelen OF gezellig plodderen in de ruime privé buitenjacuzzi enkel te Rumst. 3 D pakking: Afslankend aan de heupen, push-up aan de buste, verkoelend aan de benen.

Contacteer ons