Meer resultaten voor hotel de residentie kempen

hotel de residentie kempen
De Pastorie.
Tot 1992 is het prachtige pand bewoond geweest waarna het werd gekocht door het echtpaar Wens. De Oude Pastorie is een heus middelpunt van het lieve dorpje en staat letterlijk te pronken in de schaduw van een eeuwenoude en prachtige trompetboom.
Hotel De Residentie Steenfortstraat 5, 2460 Lichtaart, Belgiƫ.
Hotel De Residentie. Home Hotels Antwerpen Hotel De Residentie. Hotel De Residentie is gevestigd in een Frans landhuis in de groene omgeving van Lichtaart, op 30 minuten rijden van Antwerpen. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum en een tuin met een terras.
Hotel Keravic, hotel in Vlaanderen, Lichtaart.
ontbijt: 40.00 p.p.p.n. Het kleinschalige en gezellige Hotel Keravic ligt midden in de bossen van Lichtaart, in het dorp Kasterlee. De bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen is ideaal voor het maken van wandel en fietstochten. In dit natuurgebied treft u bos, duin en heidevelden aan.
Hotels in Antwerpse Kempen, Antwerpen Expedia.nl.
Gebruik de kaart om hotels te zoeken in het gedeelte van Antwerpse Kempen waaraan je de voorkeur geeft. gebruik de filters om hotels in een bepaald gebied van Antwerpse Kempen te zien, selecteer een bepaald thema, merk of hotelklasse van basis 1 ster tot luxe hotels 5 sterren in Antwerpse Kempen. Voer je reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotels in Antwerpse Kempen te bekijken maar wacht niet te lang! Auto Huren Terschelling. Luxor Hotel Las Vegas.
Corsendonk Hotels neemt camping Baalse Hei over Made in Kempen.
Met de campings erbij kunnen we mensen het complete gamma aanbieden: van een verblijf op een camping tot en met een 4-sterrenhotel wanneer we later op Turnova in Turnhout ook nog een hotel openen. Nog op de planning staat een hotel in Merksplas-Kolonie. Het eerste weekend van maart heropent Corsendonk het vroegere hotel De Residentie in Lichtaart onder de naam Hooge Heyde.
Vakantie Antwerpen Last minute reizen naar Antwerpen Belgiƫ Zoover.
Zoeken binnen de huidige resultaten.: Hotel: De Keyser. Antwerpen, 15, km tot centrum. Hotel: Lindner City Lounge Antwerpen. Antwerpen, 18, km tot centrum. Vakantiepark: Sunparks Kempense Meren. Mol Kempen, 0 km tot centrum. Bed and Breakfast: Bon Bon Nuit. Turnhout, 05, km tot centrum. Hotel: Ramada Plaza Antwerp. Antwerpen, 29, km tot centrum. Hotel: Van der Valk Hotel Antwerpen. Antwerpen, 35, km tot centrum. Grobbendonk, 2 km tot centrum. Hotel: NH Mechelen. Mechelen, 05, km tot centrum. Hotel: Residentie Elzenveld.
Het mooiste hotel van Limburg Stiemerheide.
In de prachtige natuur Nationaal Park Hoge Kempen en met ook het bevallige Bokrijk op een boogscheut en de zwaar onderschatte prachtsteden Genk en Maastricht vindt u in de buurt van Hotel Stiemerheide eindeloos veel mogelijkheden voor een weekendje weg in de gezelligste streek van het land.
250 asielzoekers in De Residentie Kasterlee Regio HLN.
Sedert" enkele dagen weten we dat Corsendonk Hotels hotel De Residentie heeft gekocht. In afwachting van een totale renovatie over enkele jaren heeft Corsendonk Hotels dit pand aan Fedasil aangeboden voor de opvang van vluchtelingen, zegt burgemeester Ward Kennes van Kasterlee.

Contacteer ons