Zoeken naar brecht belgie

brecht belgie
Brecht België Wikipedia.
De Kempense gemeente telt ongeveer 28.000 inwoners waarvan ruwweg 5000 in Brecht zelf wonen, de rest is verdeeld over de dorpen Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-'t-Goor' en Overbroek. Het dorp Brecht ligt aan het Kempisch kanaal en is de hoofdplaats van het kieskanton Brecht en is gelegen in het gerechtelijk kanton Brasschaat.
Kaart Brecht ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Brecht of bereken een route van of naar Brecht, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Brecht. De plattegrond Brecht van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Plan brecht: carte de brecht 2960 et infos pratiques.
Toerisme in Brecht 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
De hoogst gewaardeerde dingen om te doen in Brecht. Bekijk alle dingen om te doen. Boek voor de beste prijs We vergelijken prijzen van meer dan 200 websites. Ben je een toeristenorganisatie in Brecht? Foto toevoegen Brecht promoten. Geïnteresseerd in Brecht?
Gemeente Brecht.
De sluisdeur kan die periode bovendien niet gebruikt worden door fietsers en voetgangers. Brecht neemt je deze zomer mee op toer. Deze zomer zal Brecht weer bruisen met tal van niet te missen evenementen! Met Zomertoer" van Brecht brengen we ze samen onder een gemeenschappelijke noemer.
Meteovista Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
Brecht Vlaanderen.be.
Gemeenten en provincies. Alle gemeenten alfabetisch en per provincie. Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaarts. Brecht is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Brecht behoort tot de politiezone Voorkempen en de brandweerzone Rand. Alle scholen in Brecht.
Bezienswaardigheden Brecht. Wat te doen in Brecht, België Zoover.
Zoersel, 103, km tot centrum. Informatie over Brecht. Vraag en Antwoord Brecht. Bestemmingen in de buurt. Job in t Goor. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Brecht? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.

Contacteer ons