Resultaten voor hotel corsendonk de residentie

hotel corsendonk de residentie
Hotel Corsendonk de Hooge Heyde Kasterlee Regio HLN.
Het hotelcomplex in de Steenfortstraat in Lichtaart staat bij het grote publiek nog steeds bekend als De Residentie, maar het luxehotel is intussen van naam veranderd. Hotel" De Residentie is recent overgenomen door de groep Corsendonk Hotels, staat te lezen op de website van De Residentie.
De Hooge Heyde is geen thuis voor vluchtelingen Kasterlee Gazet van Antwerpen.
Ward Kennes CDV waardeert dat alle raadsleden in dit gevoelige dossier samen de lijnen willen uitzetten en duidelijke standpunten formuleren aan zowel de federale regering, Fedasil, G4SCare en alle actoren die hierbij betrokken zijn. De naam Hooge Heyde circuleert op het internet nog steeds als Corsendonk Hotel, maar voor een buitenstaander is het moeilijk te achterhalen of en wanneer het hotel zou kunnen geboekt worden.
Hotel-Restaurant De Residentie 4 Lichtaart, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Hotels die in de buurt zijn van Hotel-Restaurant De Residentie. Op 1 km. Vanaf 206 voor 2. Appart Hotel Corbie Geel. Op 7 km. Vanaf 129 voor 2. Op 7 km. Vanaf 179 voor 2. Hotel Priorij Corsendonk. Op 10 km.
Hotel Corsendonk Hooge Heyde voorheen De Residentie TravelBird. fav_idle. help_center_icon. facebook ic. icon plane. twitter ic. Page 1. Group 5. Group 44. Page 1. Group 8. Page 1. Group 26. Asset 1.
Helden uit het veldrijden Tom Meeusen en Bart Wellens hebben voor jou immers prachtige routes uitgestippeld. Na een pittige tocht kom je aan bij je hotel, dat je onderdompelt in alle luxe en comfort die je je maar kan wensen. Van een driegangendiner in het restaurant tot alles even loslaten in de wellness, hier zijn ontspannen en genieten geen loze woorden. Dit arrangement is inclusief.: 2 nachten in een standaard tweepersoonskamer of familiekamer. 2x uitgebreid ontbijtbuffet. Gebruik van sauna, zwembad en stoombad. Fietsroutes Op" weg met Tom Meeusen" en In" het bos met Bart Wellens." Corsendonk Hooge Heyde. De rust van de omgeving vind je al evenzeer terug in dit viersterrenhotel, voorheen bekend als De Residentie.
Hotel De Residentie, Kasterlee trivago.nl. trivago. trivago.
Meer info Minder info. Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in. Hotel Keravic vanaf 105. Hotel De Pastorie Residentie Glorius vanaf 116. Hotel De Broodtafel vanaf 93. Hotel Hooglandhoeve vanaf 106. Hotel Noah vanaf 124. Hotel Fauwater vanaf 59.
Hotel De Residentie biedt mogelijk plaats aan 250 vluchtelin. Kasterlee Het Nieuwsblad.
De mogelijkheid bestaat dat 250 vluchtelingen, die asiel aanvragen in België, een tijdelijk onderkomen krijgen in hotel De Residentie. Dat zit onder Corsendonk Hotels en heet nu De Hooge Heyde. Hotel De Residentie in de Steenfortstraat in Lichtaart Kasterlee was jarenlang een luxueus verblijfsoord voor zowel toeristen als zakenlui en seminaristen, maar bijvoorbeeld ook De Rode Duivels en andere voetbalploegen kwamen er geregeld op afzondering.
Hotel Corsendonk Hooge Heyde België Lichtaart Booking.com.
Corsendonk Hooge Heyde Reserveer nu. Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Hotel De Residentie is gevestigd in een Frans landhuis in de groene omgeving van Lichtaart, op 30 minuten rijden van Antwerpen.
Hotel De Residentie/De Hooge Heyde moet volgens Kastelse raadsleden hotel blijven Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Door: Hans Vertommen. De raadsleden van Kasterlee hebben op de voorbije gemeenteraad een motie gestemd om de bestemming van het voormalige hotel De Residentie als hotel te behouden. Het hotel kreeg ondertussen van de eigenaars een nieuwe naam: de Hooge Heyde. Volgens de raadsleden moet het hotel de Hooge Heyde een voorname rol blijven spelen in het toeristisch kader van de gemeente. Opmerkelijk is dat de eigenaar van de Hooge Heyde de boekingen via internet voor het hotel doorverwijst naar Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout.

Contacteer ons